Solata s tuno in čičeriko

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 3

Solata s tuno je super lahka izbira za večerjo. Pripravimo jo v 5 minutah, tako da je idealna izbira, ko nam primanjkuje časa. Če kakšne od sestavin nimate doma, jo lahko poljubno nadomestite ali spustite. 

SESTAVINE (za 1 osebo): 
* 2 pesti poljubne zelene solate
* 1 konzerva tune v olivnem olju
* 1 srednje velik paradižnik
* 2 žlici kuhane ali vložene čičerike
* 2 žlici svežega sira
* 1 žlica sončničnih semen
* 2 olivi 
* ščep himalajske soli
 
OPIS POSTOPKA: Solato in paradižnik operemo in narežemo. Dodamo čičeriko, sir, sončnična semena in tuno skupaj z oljem. Posolimo in dobro premešamo. Na vrh solatke položimo še dve olivi in lahko začnemo uživati v okusni solati. 
 
ČAS PRIPRAVE: 5 min
RECEPT PRIPRAVIL: Malinca Nastja

Solata s tuno je super lahka izbira za večerjo. Pripravimo jo v 5 minutah, tako da je idealna izbira, ko nam primanjkuje časa. Če kakšne od sestavin nimate doma, jo lahko poljubno nadomestite ali spustite. SESTAVINE (za 1 osebo): * 2 pesti poljubne zelene solate* 1 konzerva tune v olivnem olju* 1 srednje velik paradižnik* 2 žlici kuhane ali vložene čičerike* 2 žlici svežega sira* 1 žlica sončničnih semen* 2 olivi * ščep himalajske soli   OPIS POSTOPKA: Solato in paradižnik operemo in narežemo. Dodamo čičeriko, sir, sončnična semena in tuno skupaj z oljem. Posolimo in dobro premešamo. Na vrh solatke položimo še dve olivi in lahko začnemo uživati v okusni solati.    ČAS PRIPRAVE: 5 minRECEPT PRIPRAVIL: Malinca Nastja Solato in paradižnik operemo in narežemo. Dodamo čičeriko, sir, sončnična semena in tuno skupaj z oljem. Posolimo in dobro premešamo. Na vrh solatke položimo še dve olivi in lahko začnemo uživati v okusni solati.   
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek