Solata s sladkim krompirjem

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE: 
* 2 sladka krompirja
* 3 paradižnike
* 3 stebla steblne zelene
* 200 g kalčkov (mungo ...)
* 2 čebuli
* 4 stroke česna
* 1/2 palca svežega ingverja
* manjši šopek peteršilja
* 2 pesti arašidov
* 1 limeto
* sol
* olivno olje

OPIS POSTOPKA: Sladek krompir olupimo in narežemo na srednje velike kocke ter ga skuhamo v osoljeni vodi (15 min). Nato na drobno narežemo česen, čebulo in ingver ter vse skupaj prepražimo na olju. Dodamo na kockice narezan paradižnik, zeleno in sladek krompir ter solimo. Dobro premešamo ter na hitro popražimo na bolj visoki temperaturi (5 min). Na koncu dodamo sok limete ter kalčke in dobro premešamo, da se okusi prepojijo. Serviramo z na drobno narezanim peteršiljem in arašidi. Serviramo rahlo toplo ali hladno, solata bo vsekakor izvrstna!

Dober tek!
 
ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT SESTAVILA:
 Antikandida dieta

SESTAVINE: * 2 sladka krompirja * 3 paradižnike * 3 stebla steblne zelene * 200 g kalčkov (mungo ...) * 2 čebuli * 4 stroke česna * 1/2 palca svežega ingverja * manjši šopek peteršilja * 2 pesti arašidov * 1 limeto * sol* olivno olje OPIS POSTOPKA: Sladek krompir olupimo in narežemo na srednje velike kocke ter ga skuhamo v osoljeni vodi (15 min). Nato na drobno narežemo česen, čebulo in ingver ter vse skupaj prepražimo na olju. Dodamo na kockice narezan paradižnik, zeleno in sladek krompir ter solimo. Dobro premešamo ter na hitro popražimo na bolj visoki temperaturi (5 min). Na koncu dodamo sok limete ter kalčke in dobro premešamo, da se okusi prepojijo. Serviramo z na drobno narezanim peteršiljem in arašidi. Serviramo rahlo toplo ali hladno, solata bo vsekakor izvrstna! Dober tek!   ČAS PRIPRAVE: 30 minRECEPT SESTAVILA: Antikandida dieta Sladek krompir olupimo in narežemo na srednje velike kocke ter ga skuhamo v osoljeni vodi (15 min). Nato na drobno narežemo česen, čebulo in ingver ter vse skupaj prepražimo na olju. Dodamo na kockice narezan paradižnik, zeleno in sladek krompir ter solimo. Dobro premešamo ter na hitro popražimo na bolj visoki temperaturi (5 min). Na koncu dodamo sok limete ter kalčke in dobro premešamo, da se okusi prepojijo. Serviramo z na drobno narezanim peteršiljem in arašidi. Serviramo rahlo toplo ali hladno, solata bo vsekakor izvrstna! Dober tek!  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek