Sočen mediteranski zrezek
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Sočen mediteranski zrezek

1

SESTAVINE:
* piščančji zrezki (3-4 za dve osebi)
* 125 g mocarele
* en sočen paradižnik
* sol, poper
* sveža bazilika
* oljčno olje

OPIS POSTOPKA: Piščančje zrezke solimo in popramo ter jih položimo v manjši namaščen pekač. Nanje položimo na rezine narezan paradižnik in rezine mocarele. Po okusu se malo solimo ali popramo. Pečemo pri 220 stopinjah približno pol ure. Postrežemo s svežo baziliko. 

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc

* piščančji zrezki (3-4 za dve osebi) * 125 g mocarele * en sočen paradižnik * sol, poper * sveža bazilika * oljčno olje  Piščančje zrezke solimo in popramo ter jih položimo v manjši namaščen pekač. Nanje položimo na rezine narezan paradižnik in rezine mocarele. Po okusu se malo solimo ali popramo. Pečemo pri 220 stopinjah približno pol ure. Postrežemo s svežo baziliko. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Benjamin Jelen

Misija opravljena! Zelo uspešno