Smoothie skleda z brusnicami in indijskimi oreščki

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 1 banana
* 1 jabolko
* 1 grški jogurt
* 1 pest indijskih oreščkov
* 1 pest suhih brusnic
* chia semena
* kakav v prahu
* ječmenova trava
* par kapljic limoninega soka


OPIS POSTOPKA:
 Olupimo in narežemo banano in jabolko ter damo v zmogljiv blender. Dodamo še indijske oreščke in vse skupaj dobro zmiksamo. Nato dodamo še brusnice in grški jogurt (lahko dodate še par kapljic limoninega soka, saj je smoothie skleda drugače zelo sladka) in še enkrat dobro zmiksamo. Gost smoothie prelijemo v skodelico in po želji okrasimo. Jaz sem uporabila chia semena, kakav, in ječmenovo travo.

Pri pripravi recepta sem uporabila mali gospodinjski aparat znamke Braun, ki jih najdeš v vseh poslovalnicah Big Bang po Sloveniji. 

ČAS PRIPRAVE: 5 min

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

 

 

 

SESTAVINE: * 1 banana * 1 jabolko * 1 grški jogurt * 1 pest indijskih oreščkov * 1 pest suhih brusnic * chia semena * kakav v prahu * ječmenova trava * par kapljic limoninega sokaOPIS POSTOPKA: Olupimo in narežemo banano in jabolko ter damo v zmogljiv blender. Dodamo še indijske oreščke in vse skupaj dobro zmiksamo. Nato dodamo še brusnice in grški jogurt (lahko dodate še par kapljic limoninega soka, saj je smoothie skleda drugače zelo sladka) in še enkrat dobro zmiksamo. Gost smoothie prelijemo v skodelico in po želji okrasimo. Jaz sem uporabila chia semena, kakav, in ječmenovo travo. Pri pripravi recepta sem uporabila mali gospodinjski aparat znamke Braun, ki jih najdeš v vseh poslovalnicah Big Bang po Sloveniji.  ČAS PRIPRAVE: 5 minRECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek