Rižota s pinjolami in češnjevim paradižnikom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Rižota s pinjolami in češnjevim paradižnikom

SESTAVINE:

* riž

* pinjole

* češnjev paradižnik

* oljčno olje

* himalajska sol

* peteršilj




OPIS POSTOPKA: Najprej skuhamo riž. Pinjole posebej segrejemo v ponvi, da dobijo malo barve in jih nato takoj odstavimo. Na oljčnem olju prepražimo polovičke češnjevega paradižnika (2 minuti) in nasesekljam peteršilj. Osolimo s himaljsko soljo in vse skupaj zmešamo.



ČAS PRIPRAVE: 30 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana H.  


,* riž ,* pinjole ,* češnjev paradižnik ,* oljčno olje ,* himalajska sol ,* peteršilj , , Najprej skuhamo riž. Pinjole posebej segrejemo v ponvi, da dobijo malo barve in jih nato takoj odstavimo. Na oljčnem olju prepražimo polovičke češnjevega paradižnika (2 minuti) in nasesekljam peteršilj. Osolimo s himaljsko soljo in vse skupaj zmešamo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.