Puranji zrezki

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE za 2 osebi: 
* 4 manjši ali 2 velika zrezka
* 4 žlice gorčice s celimi semeni
* 2 dl smetane za kuhanje
* 0,5 dl belega vina 
* 2 žlici olivnega olja
* sol
* rožmarin
* 200 g mlincev 

OPIS POSTOPKA: Zrezke premažemo na obeh straneh z gorčico in posolimo. Nato segrejemo olivno olje na ponvi in dodamo premazane zrezke. Na vsaki strani pečemo 5 minut. V vmesnem času skuhamo mlince po navodilih. Nato meso prelijemo z vinom in dodamo rožmarin. Počakamo 5 minut, da vino izhlapi ter nato dodamo smetano za kuhanje. Pokuhamo 2 minuti in puranji zrezki v omaki so pripravljeni.  

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek