Psilium puding

Oceni objavo z 1 do 5:
(4.7)
Št. ocen: 6

Puding malo drugače – tokrat z dodatkom psiliuma. Ta se, ko ga namočimo zelo zgosti zato je odlična sestavina za pudinge.

SESTAVINE:Psilium puding

* 3 žličke psiliuma (seme indijskega trpotca)
* 3 dcl ovsenega mleka
* banana
* čajna žlička kakava
* čajna žlička rožiča

OPIS POSTOPKA: Psilium namočimo v mleku in segrevamo, da se začne gostiti. Nastane zelo gosta, sluzasta zmes. Zmesi dodamo kakav, rožič ter zmečkano banano. Če smo zelo sladkosnedi lahko sladkamo z javorjevim sirupom. Po želji lahko dodamo suho ali sveže sadje, kar imamo pač radi.

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Donatella Pečovnik  

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek