Pšenični zdrob s cimetom in kokosovim sladkorjem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pšenični zdrob s cimetom in kokosovim sladkorjem

SESTAVINE:

* 1/2 lončka pšeničnega zdroba

* 2 lončka vode

* žlička cimeta

* žlička kokosovega sladkorja



OPIS POSTOPKA: Pšenični zdrob vmešamo v vrelo vodo in ga na majhnem ognju kuhamo približno 3 min. Zdrob stresemo v skodelico in posujemo s kakavom in cimetom.

ČAS PRIPRAVE: 10 min

RECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja


,* 1/2 lončka pšeničnega zdroba ,* 2 lončka vode ,* žlička cimeta ,* žlička kokosovega sladkorja , , Pšenični zdrob vmešamo v vrelo vodo in ga na majhnem ognju kuhamo približno 3 min. Zdrob stresemo v skodelico in posujemo s kakavom in cimetom.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.