Prosena kaša za zajtrk

Oceni objavo z 1 do 5:
(4.4)
Št. ocen: 8

Prosena kaša blagodejno vpliva na celoten prebavni trakt, poleg tega pa ne vsebuje glutena, zato jo v jedilnik vključimo čim bolj pogosto. Za zajtrk jo pripravimo v sladki različici s sadjem in kokosovim mlekom.

SESTAVINE:kokosovakasa
* prosena kaša
* kokosovo mleko
* ščepec soli
* ščepec cimet
* suhe slive
* 1 žlica agavinega sirupa
* kokosov čips

OPIS POSTOPKA: Proseno kašo skuhamo v kokosovem mleku v običajnem razmerju, kot piše na embalaži prosene kaše. Dodamo ščep soli, cimet, suhe slive. Serviramo z malo agavinega sirupa za dodatno sladkost in potresemo z malo semeni in kokosovim čipsom. Dodamo lahko tudi jabolka, banane, marelice ali sadje po želji.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Rebeka Napret

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek