Presne kokosove kroglice z malinami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Presne kokosove kroglice z malinami

Se ti pogosto dogaja, da ti pade sladkor in nato posežeš po nezdravih prigrizkih. Preizkusi ta preprost recept za kroglice, ki bodo na zdrav in dolgotrajnejši način poskrbele za dvig energije. 



SESTAVINE:

* 29 datljev

* 70 g lešnikov

* 70 g mletih mandljev

* 2 žlici presnega kakava

* 50 g kokosove moke

* agavin sirup




OPIS POSTOPKA: Datlje za 10 minut namočimo v vodi. Po 10 minutah vodo odlijemo, datlje pa zmeljemo v pasto. Dodamo 70 g mletih lešnikov, 70 g mletih mandljev, 2 žlici presnega kakava, 50 g kokosove moke in vse skupaj premešamo, lahko kar v blenderju.

Če je presuho/pregosto, dodamo malo vode (jaz sem dodala tudi agavin sirup). Maso oblikujemo v ploščico, v sredino damo malino in oblikujemo v kroglico, ki jo povaljamo v kokosovi moki. Za par ur damo v hladilnik in sladica je gotova!



ČAS PRIPRAVE: 10 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Julka Čavan


,* 29 datljev ,* 70 g lešnikov ,* 70 g mletih mandljev ,* 2 žlici presnega kakava ,* 50 g kokosove moke ,* agavin sirup , , Datlje za 10 minut namočimo v vodi. Po 10 minutah vodo odlijemo, datlje pa zmeljemo v pasto. Dodamo 70 g mletih lešnikov, 70 g mletih mandljev, 2 žlici presnega kakava, 50 g kokosove moke in vse skupaj premešamo, lahko kar v blenderju. Če je presuho/pregosto, dodamo malo vode (jaz sem dodala tudi agavin sirup). Maso oblikujemo v ploščico, v sredino damo malino in oblikujemo v kroglico, ki jo povaljamo v kokosovi moki. Za par ur damo v hladilnik in sladica je gotova!
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.