Porova omaka s tuno

Oceni objavo z 1 do 5:
(4.5)
Št. ocen: 2

Hitro gotova omaka, ki jo lahko uporabimo za testenine ali riž. Brez problema lahko tuno tudi izpustimo.

SESTAVINE:
 
* 3 -5 porov (odvisno od velikosti)
* 2 pločevinki tune v olivnem olju
* smetana za kuhanje/ovsena krema
* 1 žlica domače vegete (biogetta)
* poper
* parmezan
* olivno olje
 
OPIS POSTOPKA: Por narežemo na zelo majhne kose. V ponvi ga rahlo popražimo na olivnem olju. Dodamo tuno in malo pokuhamo. Zalijemo s smetano za kuhanje. Popramo, dodamo 1 žlico domače vegete in po potrebi še solimo. Kuhamo toliko časa da smetana zavre. Vročo omako prelijemo čez testenine ali riž. Naribamo še parmezan.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA:
 Malinca Andreja

Hitro gotova omaka, ki jo lahko uporabimo za testenine ali riž. Brez problema lahko tuno tudi izpustimo.SESTAVINE: * 3 -5 porov (odvisno od velikosti) * 2 pločevinki tune v olivnem olju * smetana za kuhanje/ovsena krema* 1 žlica domače vegete (biogetta) * poper * parmezan * olivno olje   OPIS POSTOPKA: Por narežemo na zelo majhne kose. V ponvi ga rahlo popražimo na olivnem olju. Dodamo tuno in malo pokuhamo. Zalijemo s smetano za kuhanje. Popramo, dodamo 1 žlico domače vegete in po potrebi še solimo. Kuhamo toliko časa da smetana zavre. Vročo omako prelijemo čez testenine ali riž. Naribamo še parmezan. ČAS PRIPRAVE: 30 minut RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja Por narežemo na zelo majhne kose. V ponvi ga rahlo popražimo na olivnem olju. Dodamo tuno in malo pokuhamo. Zalijemo s smetano za kuhanje. Popramo, dodamo 1 žlico domače vegete in po potrebi še solimo. Kuhamo toliko časa da smetana zavre. Vročo omako prelijemo čez testenine ali riž. Naribamo še parmezan.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek