Porova omaka s tuno
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Porova omaka s tuno

Hitro gotova omaka, ki jo lahko uporabimo za testenine ali riž. Brez problema lahko tuno tudi izpustimo.

SESTAVINE: 
* 3 -5 porov (odvisno od velikosti)
* 2 pločevinki tune v olivnem olju
* smetana za kuhanje/ovsena krema
* 1 žlica domače vegete (biogetta)
* poper
* parmezan
* olivno olje
OPIS POSTOPKA: Por narežemo na zelo majhne kose. V ponvi ga rahlo popražimo na olivnem olju. Dodamo tuno in malo pokuhamo. Zalijemo s smetano za kuhanje. Popramo, dodamo 1 žlico domače vegete in po potrebi še solimo. Kuhamo toliko časa da smetana zavre. Vročo omako prelijemo čez testenine ali riž. Naribamo še parmezan.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja
  * 3 -5 porov (odvisno od velikosti) * 2 pločevinki tune v olivnem olju * smetana za kuhanje/ovsena krema * 1 žlica domače vegete (biogetta) * poper * parmezan * olivno olje  Por narežemo na zelo majhne kose. V ponvi ga rahlo popražimo na olivnem olju. Dodamo tuno in malo pokuhamo. Zalijemo s smetano za kuhanje. Popramo, dodamo 1 žlico domače vegete in po potrebi še solimo. Kuhamo toliko časa da smetana zavre. Vročo omako prelijemo čez testenine ali riž. Naribamo še parmezan.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.