Pizza z bučkinim testom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pizza z bučkinim testom

SESTAVINE:

* 2 manjši ali 1 večja bučka

* himalajska sol

* 2 jajci

* nariban sir

* 1 žlica indijskega trpotca / psiliuma


* poljubni nadev (paradižnik, mozzarela, tuna, olive)



OPIS POSTOPKA: Naribamo bučko, posolimo ter jo nekaj časa pustimo, da spusti tekočino. Nato jo dobro ožamemo in dodamo 2 jajci ter nariban sir (sama sem dodala še žlico indijskega trpotca, lahko žlico moke). Premešamo in oblikujemo v testo. Damo v pečico ter pečemo približno 25 min na 200℃. Nato vzamemo iz pečice ter dodamo poljubni nadev (sama sem dodala na drobno narezan paradižnik, origano, tuno, mozzarelo in olive). Damo še za 5 min v pečico.



ČAS PRIPRAVE: 2 h

RECEPT PRIPRAVILA: Saša Vrhnjak  


,* 2 manjši ali 1 večja bučka ,* himalajska sol ,* 2 jajci ,* nariban sir ,* 1 žlica indijskega trpotca / psiliuma ,* poljubni nadev (paradižnik, mozzarela, tuna, olive) , , Naribamo bučko, posolimo ter jo nekaj časa pustimo, da spusti tekočino. Nato jo dobro ožamemo in dodamo 2 jajci ter nariban sir (sama sem dodala še žlico indijskega trpotca, lahko žlico moke). Premešamo in oblikujemo v testo. Damo v pečico ter pečemo približno 25 min na 200℃. Nato vzamemo iz pečice ter dodamo poljubni nadev (sama sem dodala na drobno narezan paradižnik, origano, tuno, mozzarelo in olive). Damo še za 5 min v pečico.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.