Pirino - ovseni kruh iz avtomata
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirino - ovseni kruh iz avtomata

SESTAVINE:

* 350 ml mlačne vode

* 25g eko margarine

* 1 čajna žlička himalajske soli

* 1 čajna žlička kokosovega sladkorja

* 150 g ovsene moke

* 375g pirina bele moke

* 3/4 zavojčka suhega kvasa



OPIS POSTOPKA: V posodo za peko kruha nalijemo vodo in dodamo margarino, sledi moka. Nato na koncu naredimo v moki dve luknjici, v eno dodamo kvas in sladkor, v drugo pa sol. Peka se lahko začne. V primeru, če nimamo aparata za peko kruha, vse sestavine zamesimo in pustimo počivati 1 uro preden ga damo peči.

ČAS PRIPRAVE: 5 min + peka

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja  


,* 350 ml mlačne vode ,* 25g eko margarine ,* 1 čajna žlička himalajske soli ,* 1 čajna žlička kokosovega sladkorja ,* 150 g ovsene moke ,* 375g pirina bele moke ,* 3/4 zavojčka suhega kvasa , , V posodo za peko kruha nalijemo vodo in dodamo margarino, sledi moka. Nato na koncu naredimo v moki dve luknjici, v eno dodamo kvas in sladkor, v drugo pa sol. Peka se lahko začne. V primeru, če nimamo aparata za peko kruha, vse sestavine zamesimo in pustimo počivati 1 uro preden ga damo peči.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.