Pirino - ovseni kruh iz avtomata

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:Pirino - ovseni kruh iz avtomata1
* 350 ml mlačne vode
* 25g eko margarine
* 1 čajna žlička himalajske soli
* 1 čajna žlička kokosovega sladkorja
* 150 g ovsene moke
* 375g pirina bele moke
* 3/4 zavojčka suhega kvasa


OPIS POSTOPKA: V posodo za peko kruha nalijemo vodo in dodamo margarino, sledi moka. Nato na koncu naredimo v moki dve luknjici, v eno dodamo kvas in sladkor, v drugo pa sol. Peka se lahko začne.

V primeru, če nimamo aparata za peko kruha, vse sestavine zamesimo in pustimo počivati 1 uro preden ga damo peči.

ČAS PRIPRAVE: 5 min + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek