Pirin zdrob z goji jagodami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirin zdrob z goji jagodami

SESTAVINE:

* 50g priringa zdroba

* 1 žlička goji jagod

* 2 žlički lanenih semen

* 1 žlička agavinega sirupa ali kokosovega sladkorja

* Sol            



OPIS POSTOPKA: Mleko ali vodo vlijemo v večji lonec. Rahlo posolimo in na zmerni temperaturi zavremo. Ko tekočina zavre, znižamo temperaturo in vanjo stresemo zdrob. Zdrob se kuha nekje 10 minut, med kuhanjem ga večkrat premešamo. Kuha se v razmerju nekje 1:3, torej 50 g zdroba in trikrat toliko tekočine. V kuhan zdrob dodamo goji jagode, laneno seme(najboljše mleto) in žlico agavinega sirupa (ali kokosovega sladkorja)  . Vse skupaj premešamo in zajtrk je gotov.

ČAS PRIPRAVE: 15 minut

RECEPT SESTAVILA: Malinca Ana


,* 50g priringa zdroba ,* 1 žlička goji jagod ,* 2 žlički lanenih semen ,* 1 žlička agavinega sirupa ali kokosovega sladkorja ,* Sol             , , Mleko ali vodo vlijemo v večji lonec. Rahlo posolimo in na zmerni temperaturi zavremo. Ko tekočina zavre, znižamo temperaturo in vanjo stresemo zdrob. Zdrob se kuha nekje 10 minut, med kuhanjem ga večkrat premešamo. Kuha se v razmerju nekje 1:3, torej 50 g zdroba in trikrat toliko tekočine. V kuhan zdrob dodamo goji jagode, laneno seme(najboljše mleto) in žlico agavinega sirupa (ali kokosovega sladkorja)  . Vse skupaj premešamo in zajtrk je gotov.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.