Pečene banane na kruhu

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE (Za 1 osebo):
* 2 rezini ajdovega kruha z orehi
* 1 zrela banana
* 2 žlici mandljevega / arašidovega masla
* koščki temne čokolade
* sveže maline
* kokosov čips
* javorjev sirup
* cimet 


OPIS POSTOPKA: Banano pretlačimo in jo razporedimo po obeh rezinah kruha. Pečemo v pečici 10 minut, na 200ºC. Nato dodamo arašidovo ali mandljevo maslo, koščke temne čokolade ter maline, potresemo s kokosovim čipsom in cimetom in prelijemo še z malce javorjevega sirupa.  

ČAS PRIPRAVE: 15 minut 

RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin

SESTAVINE (Za 1 osebo): * 2 rezini ajdovega kruha z orehi * 1 zrela banana * 2 žlici mandljevega / arašidovega masla* koščki temne čokolade * sveže maline * kokosov čips * javorjev sirup * cimet OPIS POSTOPKA: Banano pretlačimo in jo razporedimo po obeh rezinah kruha. Pečemo v pečici 10 minut, na 200ºC. Nato dodamo arašidovo ali mandljevo maslo, koščke temne čokolade ter maline, potresemo s kokosovim čipsom in cimetom in prelijemo še z malce javorjevega sirupa.  ČAS PRIPRAVE: 15 minut RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin Banano pretlačimo in jo razporedimo po obeh rezinah kruha. Pečemo v pečici 10 minut, na 200ºC. Nato dodamo arašidovo ali mandljevo maslo, koščke temne čokolade ter maline, potresemo s kokosovim čipsom in cimetom in prelijemo še z malce javorjevega sirupa.  
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek