Anti-age seruma 33 % CENEJE

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
Pečena rdeča pesa z mandlji
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pečena rdeča pesa z mandlji

Rdečo peso največkrat vložimo in hranimo za ozimnico. Ker pa je še mnogo drugih jedi, ki jih lahko pripravimo, priporočam, da poskusite tudi pečeno rdečo peso z mandlji, ki je krasna topla priloga ali pa odličen hladen dodatek k solati.

SESTAVINE:
* 3 večje rdeče pese
* 3 žlice olivnega olja
* žlička himalajske soli
* ščep bazilike
* mleti mandlji

OPIS POSTOPKA: Svežo rdečo peso dobro operemo in olupimo. Narežemo jo na manjše koščke in damo v pekač. Dodamo olje, sol, baziliko in mandlje ter dobro premešamo. Pečemo 30 minut pri 180 °C. 
Postrežemo toplo kot prilogo ali ohlajeno s solato.

ČAS PRIPRAVE: 35 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Mateja


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti