Pečena jajčka s kvinojo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pečena jajčka s kvinojo

SESTAVINE:
* 2 žlici kvinoje
* voda
* 2 jajci
* ocvirki
himalajska) sol
* poper

OPIS POSTOPKA: Najprej skuhamo kvinojo v slani vodi (cca. 15 minut) in jo pustimo da se odcedi. Ponev segrejemo, vanjo damo manjšo žličko ocvirkov in jih z vilico razporedimo po površini. Zmanjšamo ogenj, na raztopljene ocvirke stresemo odcejeno kvinojo, narahlo prepražimo in na koncu nanjo dodamo dve jajci. Beljake in kvinojo med peko narahlo večkrat premešamo, da se povežeta. Po želji jajca popramo. Ideja za zdrav in hiter zajtrk. Pa dober tek.

ČAS PRIPRAVE: 25 min
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva
* 2 žlici kvinoje * voda * 2 jajci * ocvirki * himalajska) sol * poper
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.