Pečena jabolka z mandlji in lešniki

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE: 
* 4 jabolka
* 3 žlice mletih mandljev
* 2 žlici mletih lešnikov
* 1 žlica rozin
* 1 žlica kokosovega sladkorja
* čajna žlička ruma
* kakav za posip
* sladka smetana za okrasitev 

OPIS POSTOPKA: Izdolbite 4 srednje velika jabolka in jih pecite 10 min na 180 stopinj. V tem času pripravite nadev. Zmešajte mlete mandlje, lešnike, rozine, kokosov sladkor in rum. Po 10 min pečenja jabolka nadevajte s prej pripravljenim nadevom in jih pecite še 10-15 min. Še mlačne jih potresite s kakavom v prahu in postrezite s stepeno sladko smetano.

ČAS PRIPRAVE: 15 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek