Panacotta s toplo malinino omako
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Panacotta s toplo malinino omako

Slastna sladica, ki jo lahko pripravite tudi v kozarcu ali pa jo prav fotogenično položite na krožnik in okrasite s prelivom.



SESTAVINE:

* grški jogurt total

* cimet

* kakršnekoli oreščki

* maline

* 1 datelj

* robide ali maline za okras




OPIS POSTOPKA: Malinam dodamo narezan datelj in jih kuhamo dokler ne izpari cimvec tekocine. Prilijemo zraven grskega jogurta, ki smo ga prevrnili na sredino krožnika - ala panacotta in dodamo še maline. Dodamo še sladkor in oreščke.



ČAS PRIPRAVE: 15 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Rebeka Napret  


,* grški jogurt total ,* cimet ,* kakršnekoli oreščki ,* maline ,* 1 datelj ,* robide ali maline za okras , , Malinam dodamo narezan datelj in jih kuhamo dokler ne izpari cimvec tekocine. Prilijemo zraven grskega jogurta, ki smo ga prevrnili na sredino krožnika - ala panacotta in dodamo še maline. Dodamo še sladkor in oreščke.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.