Nutela po moje

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 2

SESTAVINE: 
* 200g olupljenih lešnikov
* 100g temne čokolade (vsaj 80%)
* vanilijev ekstrakt
* ščepec soli
* 1 žlica kokosovega sladkorja 
 
OPIS POSTOPKA: Prva posodica: lešnike miksamo v multipraktiku približno 5 minut. Tej masi dodamo kokosov sladkor.
Druga posodica: stopimo čokolado, ji dodamo sol in vanilijev ekstrakt. Združimo vsebino prve in druge posodice, premešamo, postavimo v hladilnik in dobimo okusno doma narejeno nutello. Malce bolj zdrava alternativa originalni.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA:
 Špela Kramer Štiglic

SESTAVINE:  * 200g olupljenih lešnikov * 100g temne čokolade (vsaj 80%)* vanilijev ekstrakt * ščepec soli * 1 žlica kokosovega sladkorja    OPIS POSTOPKA: Prva posodica: lešnike miksamo v multipraktiku približno 5 minut. Tej masi dodamo kokosov sladkor. Druga posodica: stopimo čokolado, ji dodamo sol in vanilijev ekstrakt. Združimo vsebino prve in druge posodice, premešamo, postavimo v hladilnik in dobimo okusno doma narejeno nutello. Malce bolj zdrava alternativa originalni. ČAS PRIPRAVE: 30 minRECEPT PRIPRAVILA: Špela Kramer Štiglic Prva posodica: lešnike miksamo v multipraktiku približno 5 minut. Tej masi dodamo kokosov sladkor. Druga posodica: stopimo čokolado, ji dodamo sol in vanilijev ekstrakt. Združimo vsebino prve in druge posodice, premešamo, postavimo v hladilnik in dobimo okusno doma narejeno nutello. Malce bolj zdrava alternativa originalni.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek