Skrivnost mladostnega videza kože zvezdnic

Skrivnost mladostnega videza kože zvezdnic

Ženske običajno veliko svojega časa namenimo negi kože na obrazu in se sprašujemo kakšna je skrivnost tistih, ki imajo brezhibno polt. Danes lahko za vselej rešite to uganko tako, da si preberete na kaj prisegajo Kate Middleton, Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow in Miranda Kerr, ki so sinonim sijoče in brezhibne kože.

Nega kože na obrazu

Naša koža na obrazu potrebuje posebno nego. Poleg rednega čiščenja, potrebuje tudi dovolj vlage in hranilnih snovi, ki bodo naši koži nudili zaščito pred zunanjimi vplivi.

Koža, kateri ne posvečamo dovolj pozornosti, lahko izgleda dehidrirano, utrujeno in razdraženo, prav tako pa so na takšni koži hitreje vidni tudi tisti najbolj očitni znaki staranja – nezaželene gubice.

Da pa ne boste tega boja proti njim končale zgolj in samo s prazno denarnico (in brez vidnega napredka), bi vam danes rada predstavila prav posebno skrivnost že omenjenih in mnogih drugih svetovnih zvezdnic.

Šipkovo olje

Šipkovo olje iz ekološke pridelave

O pozitivnih učinkih šipkovega olja so pričali že stari Egipčani, Maji in Ameriški Indijanci, ki so ga uporabljali tako v zdravilne, kot tudi lepotne namene.

Prav zato je odveč vsaka morebitna skrb, da gre zopet za nek hollywoodski “lari-fari”. Šipkovo olje je narejeno iz plodov in semen šipka, ki vsebuje zelo veliko vitaminov, antioksidantov in esencialnih maščobnih kislin.

Med vitamini je najbolj zastopan E vitamin, ki ima mnogo blagodejnih učinkov na našo kožo - od tega, da našo kožo pomiri, jo dodatno zaščiti pred UV žarki, ter celo zakrije nekatere nepravilnosti ter gubice.

Njegovi učinki so še posebej vidni takrat, ko nastopi v tandemu z esencialnimi maščobnimi kislinami. Te koži vračajo ravnovesje in vzpostavljajo zdravo zaščito, ki pomaga zadržati vlago.

Ne samo to - maščobne kisline pomagajo pri hitrejši regeneraciji kože in delujejo protivnetno, kar vodi do bolj sijočega in svežega videza kože.

100 % bio hladno stiskano šipkovo olje najdeš tukaj.

Pa niso olja slaba za kožo?

So, a zgolj če so komedogena - po domače… če mašijo pore in vodijo k k ogrcem, aknam ter drugim kožnim nepravilnostim.

Na srečo šipkovo olje ni komedogeno in je posledično primerno za VSE tipe kože - suho, zrelo, mastno, mešano ali celo aknasto. Tiste s suho in zrelo kožo boste učinek olja začutila že po prvi uporabi, saj bo vaša koža izgledala nahranjena in bolj sijoča.

Pri mastni, mešani in aknasti koži pa se vam sprva uporaba olja morda ne bo zdela smiselna, kar je popolnoma razumljivo. Šipkovo olje je res eno redkih, če ne kar edino, ki bo temu tipu kože ustrezala.

Za to bo poleg kombinacije vitamina E in maščobnih kislin, poskrbela idealna mešanica pomirjujočih in zdravilnih sestavin, s sposobnostjo pomirjanja vnetij, ki se lahko spremenijo v akne.

Zaradi vsestranskosti tega olja, je velika verjetnost, da bo nadomestilo vse serume oz. kreme za obraz, ki jih uporabljate zvečer… ter vas pripeljalo do želenih rezultatov.

Mnoge zvezdnice že leta s pridom izkoriščajo prednosti tega enkratnega olja, svojo ekološko verzijo pa smo razvile tudi Malince. Do sedaj je šipkovo olje navdušilo že prek 11243 uporabnic in verjamemo, da bo tudi vas. Preizkusite ga.