Mlečni riž s temno čokolado in višnjami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Mlečni riž s temno čokolado in višnjami

SESTAVINE:
* 2 ½ lončka kuhanega okroglozrnatega riža (600 ml)
* 2 ½ lončka rastlinskega mleka (600 ml) 
* 1 žlica lupinice bio limone 
* 1 žlica lupinice bio pomaranče 
* 1 žlička cimeta 
* 3 žlice poljubnega sladila (kokosov sladkor/agavin sirup/med)
* višnje (ali drugo jagodičevje) 
* temna čokolada

OPIS POSTOPKA: 1. Vse sestavine združimo v manjšem loncu.
2. Vestno mešamo in kuhamo nepokrito okoli 20 minut na minimumu.
3. Postrežemo s temno čokolado in višnjami.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA:
 Monika Škorjanc 

* 2 ½ lončka kuhanega okroglozrnatega riža (600 ml) * 2 ½ lončka rastlinskega mleka (600 ml) * 1 žlica lupinice bio limone * 1 žlica lupinice bio pomaranče * 1 žlička cimeta * 3 žlice poljubnega sladila (kokosov sladkor/agavin sirup/med) * višnje (ali drugo jagodičevje) * temna čokolada
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.