Mangova štruca s koščki čokolade

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:
Suhe sestavine:
* 200g moke po želji
* 100g ovsene moke
* 30g kokosovega sladkorja
* 1 čž sode bikarbone
* 1 žlico cimeta
Mokre sestavine:
* 260g manga
* 100g pomarančnega soka
* 125g sojinega mleka
* 1 žč vanilijevega ekstrakta
* 25g zdrobljenih murv s čokolado
* 25g narezanih orehov

 
OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v posodi. V blenderju zmešamo mango in pomarančni sok. Nato to mešanico in vse ostale mokre sestavine dodamo k suhim in premešamo. Testo nalijemo v pekač in pečemo 60 min na 185 stopinj.
 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca (povzeto po therawchocolatecompany.com)
 

  OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v posodi. V blenderju zmešamo mango in pomarančni sok. Nato to mešanico in vse ostale mokre sestavine dodamo k suhim in premešamo. Testo nalijemo v pekač in pečemo 60 min na 185 stopinj.   RECEPT PRIPRAVILA: Malinca (povzeto po therawchocolatecompany.com)   Suhe sestavine zmešamo v posodi. V blenderju zmešamo mango in pomarančni sok. Nato to mešanico in vse ostale mokre sestavine dodamo k suhim in premešamo. Testo nalijemo v pekač in pečemo 60 min na 185 stopinj.
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek