Malinova sladica v kozarcu

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

SESTAVINE:Jelena Vadnjal2
Biskvit:
* 375 g moke
* 2 pecilni prašek
* 1 žlička soli
* 1 žlička cimeta
* 2 veliki jajci
* 150 g rjavega sladkorja
* 240 ml mleka (ovseno mleko)
* 120 ml kokosovega olja
* 120 g kakavovih zrnc

Krema:
* 1 spasirana skuta
* kokosov sladkor
* sveže maline
* vanilja
* malo limetinega soka

OPIS POSTOPKA: Biskvit: Jajca penasto umešamo s sladkorjem. Postopno dodajamo mešanico moke, pecilnega praška, soli in cimeta. Dodamo mešanico mleka in kokosovega olja in na koncu z žlico vmešajmo še temno čokolado. Pecčemo od 10 – 15 minut na 180 stopinj.
Krema: zmešamo vse sestavineV kozarec nalomimo malo ohlajenega biskvita in nanj položimo kreme. Postopek po želji večkrat ponovimo. Končano sladico okrasimo s svežimi malinami. 

ČAS PRIPRAVE: Max. 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Jelena Vadnjal

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek