Malinov parfait
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Malinov parfait

SESTAVINE:

* maline

* agar agar

* smetana za stepanje




OPIS POSTOPKA: Maline damo v sokovnik in iztisnemo iz njih tekočino. Nekaj tekočine prihranimo, ostalo pa zaželiramo z uporabo agar agarja. Natočimo v kozarce in damo v hladilnik, da se strdi. Stepemo smetano. Manjši količini stepene smetane dodamo malinovo tekočino, ostalo uporabimo za okrasitev. Namesto malin lahko uporabimo tudi jagode.



ČAS PRIPRAVE: 5 minut + hlajenje

RECEPT PRIPRAVILA: Irena Koprivc


,* maline ,* agar agar ,* smetana za stepanje , , Maline damo v sokovnik in iztisnemo iz njih tekočino. Nekaj tekočine prihranimo, ostalo pa zaželiramo z uporabo agar agarja. Natočimo v kozarce in damo v hladilnik, da se strdi. Stepemo smetano. Manjši količini stepene smetane dodamo malinovo tekočino, ostalo uporabimo za okrasitev. Namesto malin lahko uporabimo tudi jagode.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.