Malinin parfait s kokosovim jogurtom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Malinin parfait s kokosovim jogurtom

Malinin parfait s kokosovim jogurtom je zelo preprost za pripravo. Recept, ki ti vzame dobrih 15 minut. A ni to čudovito? Pa naj bo zajtrk, sladica ali večerja. Malinin parfait nikoli ne razočara. Če pa nimaš zamrznjenih malin pri roki, pa lahko uporabiš borovnice, gozdne sadeže, jagode, kaki ali celo mango. Recept, ki ga lahko kombiniraš na 100 in 1 način.

SESTAVINE:
* 400 g kokosovega jogurta
* 400 g zamrznjenih malin
* ½ žličke vanilije
* Domača granola z malinami 
* sveže maline, melisa

OPIS POSTOPKA: Za pripravo malininega pireja v večji lonec dodaj maline. Zavri in kuhaj nekaj minut. Maso ohladi, nato pa jo preko cedila precedi. V večjo posodo dodaj kokosov jogurt in vanilijo, premešaj. Vzemi 4 manjše (približno 220 ml) kozarčke. V kozarček dodaj 2 žlici granole, kokosov jogurt z vanilijo in malinin pire. Ponovi vajo za celoten kozarček in za vse preostale kozarčke. Malinin parfait okrasi s svežimi malinami in meliso.

* 400 g kokosovega jogurta* 400 g zamrznjenih malin* ½ žličke vanilije* Domača granola z malinami * sveže maline, melisa  Za pripravo malininega pireja v večji lonec dodaj maline. Zavri in kuhaj nekaj minut. Maso ohladi, nato pa jo preko cedila precedi. V večjo posodo dodaj kokosov jogurt in vanilijo, premešaj. Vzemi 4 manjše (približno 220 ml) kozarčke. V kozarček dodaj 2 žlici granole, kokosov jogurt z vanilijo in malinin pire. Ponovi vajo za celoten kozarček in za vse preostale kozarčke. Malinin parfait okrasi s svežimi malinami in meliso.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.