Lečina bolonjska omaka

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* 1 skodelica kuhane rjave / rdeče leče
* 1 šalotka
* 1 strok česna
* 1 pest šampinjonov
* 2 žlici olivnega olja
* 300g pasiranih paradižnikov
* sol, poper po okusu

OPIS POSTOPKA:
 Na segretem olivnem olju popražimo nasekljano šalotko ter česen. Dodamo šampinjone, kuhano lečo, pasirane paradižnike in sol ter poper. Pri nizki temperaturi kuhamo 5-10 minut, nato postrežemo s poljubno prilogo. 

ČAS PRIPRAVE: 20 minut 

RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin

SESTAVINE: * 1 skodelica kuhane rjave / rdeče leče * 1 šalotka * 1 strok česna* 1 pest šampinjonov * 2 žlici olivnega olja * 300g pasiranih paradižnikov * sol, poper po okusu OPIS POSTOPKA: Na segretem olivnem olju popražimo nasekljano šalotko ter česen. Dodamo šampinjone, kuhano lečo, pasirane paradižnike in sol ter poper. Pri nizki temperaturi kuhamo 5-10 minut, nato postrežemo s poljubno prilogo. ČAS PRIPRAVE: 20 minut RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek