LCHF hamburger

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE za LCHF lepinjo (2 osebi):
* 130g mandljeve moke
* 5 žlic fino mlete kokosove moke
* 4 jajca
* 1 žlica olivnega olja
* 1 žlička pecilnega praška
* ščepec soli
Nadev: 
* 250g mletega mesa
* himalajska sol, poper
* zelenjava (čebula, paradižnik, solata)
* domača paradižnikova omaka (pelati, origano, bazilika, himalajska sol)

OPIS POSTOPKA
Lepinje: V posodi zmešamo vse sestavine za lepinjo. S pomočjo žlice na peki papirju oblikujemo 2 lepinji visoki približno 1 cm. Pečemo 20 minut v prehodno segreti pečici na 200 stopinj.

Nadev: mleto meso po okusu solimo in popramo. Oblikujemo dve pleskavici in jo v ponvi spečemo. Narežemo si zelenjavo (čebula, paradižnik, solata) in zmešamo paradižnikovo omako.

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek