Kosilo z azijskim pridihom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kosilo z azijskim pridihom

SESTAVINE (za 2 osebi):
* 10 velikih kozic
* 1/2 fileja piščanca
* rdeča paprika
* sol
* poper
* čili
* česen
* oljčno olje
* sojina omaka
* sveža bazilika
* kuhan bulgur kot priloga

OPIS POSTOPKA: Vok segrejemo in na oljčnem olju na hitro popečemo kozice, približno 1,5 min na vsaki strani (pred tem jih olupimo in očistimo). Tik pred koncem pečenja solimo, popramo in dodamo česen in čili po okusu. Kozice damo na stran in v isti ponvi popečemo na trakove narezanega piščanca, začinimo po okusu. Dodamo tudi na paličice narezano rdečo papriko. Tik pred koncem pečenja prilijemo malo sojine omake (zato pazljivo z uporabo soli). Ko je piščanec pečen dodamo še svežo baziliko in pripravljene rakce. Postrežemo skupaj z bulgurjem in poljubno solato.

ČAS PRIPRAVE: 25 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Brodnik

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.