Karpačo dimljenega lososa z arašidovim prelivom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Karpačo dimljenega lososa z arašidovim prelivom

SESTAVINE:
* 100 gramov dimljenega lososa
* 60 gramov sveže kumarice
* 30 gramov semen granatnega jabolka

preliv:
* 1,5 jedilni žlici olivnega olja
* 2 jedilni žlici limoninega soka
* 1 jedilna žlica arašidovega masla
* pol čajne žličke kopra
* ščepec soli
* poper

OPIS POSTOPKA: Koščke dimljenega lososa razporedimo na krožnik, lahko ga tudi prej narežemo na manjše koščke. Na tanke rezine narežemo kumarico in jo dodamo na krožnik. Posipamo s semeni granatnega jabolka. Preliv pripravimo tako, da v posodici premešamo olivno olje, arašidovo maslo, limonin sok, koper, sol in poper. Nato ga prelijemo po lososu in postrežemo skupaj s koščkom popečenega kruha, krekerji, grisini ali drugo.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut
RECEPT PRIPRAVILA:
Tamara Lesinšek - Tastasty
* 100 gramov dimljenega lososa * 60 gramov sveže kumarice * 30 gramov semen granatnega jabolka Koščke dimljenega lososa razporedimo na krožnik, lahko ga tudi prej narežemo na manjše koščke. Na tanke rezine narežemo kumarico in jo dodamo na krožnik. Posipamo s semeni granatnega jabolka. Preliv pripravimo tako, da v posodici premešamo olivno olje, arašidovo maslo, limonin sok, koper, sol in poper. Nato ga prelijemo po lososu in postrežemo skupaj s koščkom popečenega kruha, krekerji, grisini ali drugo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.