Kamutovi žličniki (vkuha za juho)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kamutovi žličniki (vkuha za juho)

SESTAVINE:
* jajce
* ščep soli
* 4 žlice kamutovega zdroba
* jušna osnova

OPIS POSTOPKAV manjši posodi razžvrkljamo soljeno jajce. Dodamo 4 žlice zdroba in mešamo do homogene mase. Maso pustimo vsaj 30 minut počivati, da nabrekne.

Ker želimo, da bodo žličniki lepi, obvezno preden zajamemo maso z jajčkom, žlico namočimo v vročo juho. Potrudimo se, da vsakokrat zajamemo enako količino mase, tako bodo dobri in lepi. Žličniki so kuhani, ko pridejo na površje. 

Krožnik juhe po želji okrasimo s peteršiljem, ki ga obvezno nasekljamo svežega za boljši izkoristek vitaminov.

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva

* jajce * ščep soli * 4 žlice kamutovega zdroba * jušna osnova
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.