Kamutovi žličniki (vkuha za juho)

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* jajce
* ščep soli
* 4 žlice kamutovega zdroba
* jušna osnova

OPIS POSTOPKAV manjši posodi razžvrkljamo soljeno jajce. Dodamo 4 žlice zdroba in mešamo do homogene mase. Maso pustimo vsaj 30 minut počivati, da nabrekne.

Ker želimo, da bodo žličniki lepi, obvezno preden zajamemo maso z jajčkom, žlico namočimo v vročo juho. Potrudimo se, da vsakokrat zajamemo enako količino mase, tako bodo dobri in lepi. Žličniki so kuhani, ko pridejo na površje. 

Krožnik juhe po želji okrasimo s peteršiljem, ki ga obvezno nasekljamo svežega za boljši izkoristek vitaminov.

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA
: Iva Džudović - Ljubezniva

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek