VIDEO: Jesenska juha iz bučk in špinače
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Jesenska juha iz bučk in špinače

SESTAVINE:
* 500 g bučk
* 350 g zamrznjene špinače
* 5 strokov česna
* 3 čajne žlice masla indijskih oreščkov
Sol, poper, olivno olje za praženje zelenjave
* 500 ml vode
* Limonina lupine (opcijsko)

OPIS POSTOPKA: Bučke, špinačo, česen prepražimo na olivnem olju. Solimo, popramo in opcijsko dodamo limonino lupinico. Dodamo maslo indijskih oreščkov. Nadomestimo ga lahko z rastlinsko smetano. Dodamo vodo in kuhamo še nekaj minut.

RECEPT PRIPRAVILA: Anja Geč

* 500 g bučk * 350 g zamrznjene špinače * 5 strokov česna * 3 čajne žlice masla indijskih oreščkov * Sol, poper, olivno olje za praženje zelenjave * 500 ml vode * Limonina lupine (opcijsko) Bučke, špinačo, česen prepražimo na olivnem olju. Solimo, popramo in opcijsko dodamo limonino lupinico. Dodamo maslo indijskih oreščkov. Nadomestimo ga lahko z rastlinsko smetano. Dodamo vodo in kuhamo še nekaj minut.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.