Jabolčni muffini

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
*3 banane (pretlačene)
*1/3 lončka grškega jogurta
*1/3 lončka arašidovega masla
*3 žlice olčnjega olja
*85g rjavega sladkorja
*1 jajce
*160g ovsene moke
*70g koruzne moke
*1 žlica škroba
*1 žlička pecilnega praška
*1 žlička cimeta
*½ žličke (himalajske) soli
2 manjši jabolki (olupljeni in zrezani na koščke)

OPIS POSTOPKA: V mikser damo jajca, sladkor in pretlačene banane, nato med mešanjem dodamo še grški jogurt, oljčno olje in arašidovo maslo. V drugi posodi dobro premešamo suhe sestavine in jih z lopatko vmešamo v mokre. Na koncu primešamo še koščke jabolk. Muffini so dobra različica za štrudelj, saj je okus neverjetno podoben. Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

ČAS PRIPRAVE: 45 minRECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih V mikser damo jajca, sladkor in pretlačene banane, nato med mešanjem dodamo še grški jogurt, oljčno olje in arašidovo maslo. V drugi posodi dobro premešamo suhe sestavine in jih z lopatko vmešamo v mokre. Na koncu primešamo še koščke jabolk. Muffini so dobra različica za štrudelj, saj je okus neverjetno podoben. Dober tek!
Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek