Intervju z Malinco Nastjo

Oceni objavo z 1 do 5:
(5)
Št. ocen: 1

Preberi si zanimiv intervju z Malinco Nastjo, ki je solastnica oz. mama Malinca :) Nastja v Malinci skrbi za prodajo, marketing, management, ...

Ime in priimek: Nastja Kramer.
Vzdevek: pogosto me kličejo kar Malinca ;)
Starost: 29 let.
Poklic: hodila sem na ekonomsko gimnazijo, nato pa sem se odločila za študij ekonomije in prava. Ekonomijo sem diplomirala in naredila vse izpite za magisterij, a za magistrsko in dokončanje študija prava je zmanjkalo časa, ko se je začela pot Malince.

Bratje/sestre: sestra Ana, ki je prav tako v ekipi Malince.
Otroci: še ne :)
Hišni ljubljenčki: imam kar tri – 2 kužka pasme Cavalier King Charles. Boi je star 3 leta, Lun pa leto in pol. Nekaj časa nazaj pa se nam je pridružila še mucka Lisa, ki smo jo čisto majhno našli zapuščeno v gozdu.

Naj počitnice: Šrilanka in Japonska – komaj čakam, da se enkrat vrnem tja.
Naj letni čas: vsak ima svoj čas, ampak poletje je še vedno ZAKON.

Naj knjiga: Najtežje vprašanje vedno:) Ogromno jih je in se težko odločim za eno. Berem pa bolj poslovne in motivacijske knjige v angleščini. Med top sodijo: Anyone can do it, Girlboss, Happy cutomers everywhere, Scale, Tuesdays with Morrie in Hygge.
Naj film/serija: Game of Thrones, Masters of Sex, Suits, Peaky Blinders, House, Dexter, Mad men in še kakšna bi se našla.

Naj jed: obožujem azijsko kuhinjo in vse kar izvira od tam.
Naj sladica: velik jih je! Obožujem tiramisu in Pavlovo. Ja dober jabolčni štrudelj – najboljši je od babice :)
Naj pijača: sveže iztisnjen mango sok.
Katere hrane ne maraš: špinače in vampov.
Kolikokrat tedensko kuhaš: povprečno štirikrat, najraje ustvarjam med vikendi, ker imam med tednom bolj malo čas. Skoraj vsak dan pa kuha moj dragi, ki je pravi kuharski mojster :)
Kako pogosto se športaš: trikrat do štirikrat tedensko. Najraje imam funkcionalne treninge in tek.

Naj vzornik/idol: ga nimam!
Naj sprostitev: potovanja, savnanje, masaža, topel čaj in dobra knjiga, gledanje najljubših serij, športne aktivnosti, kuhanje, druženje s prijateljicami …
Naj zvrst glasbe ali skupina/pevec: zelo redko poslušam glasbo, tako da nimam izbrane najljubše zvrsti. Všeč pa so mi eksotični ritmi.
Naj barva: roza itak :D
Naj predmet v šoli: vedno je bila to matematika, sovražila pa sem zgodovino.

Česa se bojiš: kač, ampak vedno manj. 
Kako se rešiš slabe volje: s športom in druženjem s prijateljicami.  
Hobiji: branje knjig, kuhanje, moj dragi pravi, da je moj najljubši hobi pospravljanje in prestavljanje njegovih stvari.  

Pozitivna/motivacijska misel, ki ti je všeč: Work smart – have fun – make a difference, ki me spremlja že zadnjih 5 let odkar sva z Andrejo štartali pot Malince.
Kaj ti pomeni Malinca: zame pomeni svobodo in prosto pot pri uresničevanje idej. Fajn je, ko si sam svoj šef, ampak pomeni tudi veliko več odgovornosti in skrbi. Če potegnem črto pa je Malinca zame način življenja :)

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek