Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (4.5.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone, ter na paketa 1+1 gratis (Maca v kapsulah in Uri kompleks).

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

VIDEO: Hitra pizza brez vzhajanja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Hitra pizza brez vzhajanja

Pri pripravi pizze večinoma naletimo na eno samo oviro in to je dolga priprava. Zate imam trik, kako se temu izogniti in v slabi uri pripraviti okusno in hrustljavo pizzo. Skrivnost je v uporabi pecilnega praška in psiliuma, ki testo naredita ravno prav mehko, da skorajda težko opaziš razliko med pizzo brez vzhajanja in tisto, ki je pripravljena s kvasom.

SESTAVINE:
Testo:
* 250 g pšenične bele moke
* ½ vrečke pecilnega praška
* žlička himalajske soli
* žlička origana
* žlička psiliuma
* 3 žlice oljčnega olja
* 180 ml vode

Nadev po želji:
 * omaka iz pelatov
 * nariban lahki sir
 * kulen
 * šampinjoni
 * sveža bazilika

OPIS POSTOPKA: Vse sestavimo damo v posodo in jih v kuhinjskem robotu dobro zmešamo, da dobimo lepo zgneteno testo. Dobljeno testo z naoljenimi rokami razporedimo po pekaču s peki papirjem in za 15 minut postavimo v pečico, ogreto na 200 °C.
Testo vzamemo iz pečice, poljubno obložimo in pečemo še 20 minut pri 185 °C.
Postrežemo z listi sveže bazilike. Dober tek.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti