Imunobiotiki in Prebavni miks

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
Gres s pečeno hruško
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Gres s pečeno hruško

SESTAVINE:
* 2 zvrhani žlici pirinega zdroba
* 2 dl riževega mleka
* Žlička kokosovega sladkorja
* Vanilijeva esenca
* Ena hruška
* Žlica grškega jogurta
* Žlička medu
* Cimet

OPIS POSTOPKA: V ogreti pečici spečeš hruško, ki jo predhodno prešpikas z vilico in premažeš s kokosovim oljem. Dovolj bo 20 min na 180 °C. Pirin zdrob skuhaš v riževem mleku z dodatkom kokosovega sladkorja in vanilijeve esence. Ko je hruška karamelizirala, jo vzameš iz pečice in narežeš na krhlje. Zdrob predeneš v sklečko, dodaš hruško, grški jogurt, pa med in cimet po okusu.

ČAS PRIPRAVE: 25 min
RECEPT PRIPRAVILA: Sasa Zor 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Tjaša Zabukovšek Vnučec

Pogosto delam slivove cmoke. Le te naredim iz zdroba. Zdaj ko uporabljam pirin zdrob Malinca, se mi zdijo moji cmoki še boljši.
Tjaša

Top hiti