Gobova omaka

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE za omako:
*1 večja čebula
* 200 g šampinjonov
* olivno olje
* 2 stroka česna
* sol
* poper
* 1/2 lončka kisle smetane

Priloga: domače testenine okus špinača

OPIS POSTOPKA: Na olivnem olju popražimo nasekljamo čebulo, da postekleni. Gobe operemo, jih narežemo na lističe in dodamo čebuli. Solimo in popramo. Količino začimb prilagodimo okusu in željam. Pražimo nekaj minut in medtem večkrat premešamo. Dodamo na drobno nasekljan česen in ga popražimo le toliko, da zadiši. Nato dodamo še kislo smetano in premešamo, da se smetana enakomerno porazdeli. Gobovo omako postrežemo s testeninami. 
 
ČAS PRIPRAVE: 15 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Anja

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek