Frtalja s šparglji, čebulo in šunko
SESTAVINE (za 2 osebi): 
* olivno olje ali ocvirki 
* jedilno žlico nasekljane čebule 
* šopek svežih divjih špargljev 
* nekaj rezin šunke 
* 4-6 jajc velikosti L 
* sol 
* poper 
* kajenski poper 
 
OPIS POSTOPKA: Na olivnem olju ali ocvirkih (kar nam je ljubše) popražimo čebulo. Na čebuli popečemo šunko, narezano na mini koščke. Nato dodamo in za nekaj minut podušimo na majhne koščke narezane divje šparglje (ki smo jih prej oprali). Jajca umešamo, dodamo sol in poper, še enkrat premešamo in jih prelijemo čez čebulo in šunko. Počakamo, da jajca zakrknejo, nato jih nežno mešamo po ponvi. Dodamo še ščep kajenskega popra. Pečemo še par minut in odstavimo. Postrežemo z rezino svežega kruha (tisti penasti iz morja se najbolj prileže). Pa dober tek.
ČAS PRIPRAVE: 45 minut  
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Crep 
 
 
                                    
 
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                                            



.png)
 
  
Komentarji (0)