Easy presne čokoladne kroglice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Easy presne čokoladne kroglice

Želiš pripraviti svojim gostom nekaj hitrega in okusnega? Ali preprosto rad/a posežeš po sladkarijah, za katere veš, da niso zdrave? Poglej in pripravi si preprost recept spodaj.



SESTAVINE: 

* 50 g kokosovega olja

* 70 g lešnikov

* 20 g kakava

* 25 g kokosovega sladkorja

* 2 veliki žlici arašidovega masla



OPIS POSTOPKA: V mešalnik damo lešnike, ki jih zmeljemo do finega, nato dodamo kakav in arašidovo maslo. Posebej zmešamo kokosovo olje in kokosov sladkor ter pristavimo na štedilnik, ravno toliko, da se kokosov sladkor stopi. Kokosovo olje in stopljen kokosov sladkor dodamo v mešalnik k preostalim sestavinam ter premešamo, da dobimo enotno maso. Iz mase oblikujemo kroglice, ter jih povaljamo v pravi kakav. Postavimo v hladilnik, da se kroglice dobro strdijo.



ČAS PRIPRAVE: 10 minut + hlajenje

RECEPT PRIPRAVILA: Ana Budin - Zdrava Kuhalnica



 


  ,* 50 g kokosovega olja ,* 70 g lešnikov ,* 20 g kakava ,* 25 g kokosovega sladkorja ,* 2 veliki žlici arašidovega masla , , V mešalnik damo lešnike, ki jih zmeljemo do finega, nato dodamo kakav in arašidovo maslo. Posebej zmešamo kokosovo olje in kokosov sladkor ter pristavimo na štedilnik, ravno toliko, da se kokosov sladkor stopi. Kokosovo olje in stopljen kokosov sladkor dodamo v mešalnik k preostalim sestavinam ter premešamo, da dobimo enotno maso. Iz mase oblikujemo kroglice, ter jih povaljamo v pravi kakav. Postavimo v hladilnik, da se kroglice dobro strdijo.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.