Domači njoki s koruzno moko
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Domači njoki s koruzno moko

SESTAVINE:
* 340 gramov sladkega krompirja
* 160 gramov koruzne moke
* himalajska sol
* 1 jajce

OPIS POSTOPKA: Sladki krompir olupimo, narežemo na kose in damo kuhati v vročo, malenkost soljeno vodo za nekje 15 minut, da se krompir zmehča. Nato ga odcedimo in zmečkamo v pire. Ko se malenkost ohladi dodamo jajce, še malo soli in koruzno moko ter premešamo. Z rokami oblikujemo 2 kepi in vsako razvaljamo na pomokani površini v svaljek in narežemo njoke. Nato jih v rahlo vreli vodi pokuhamo toliko časa, da priplavajo na površino, jih odcedimo, prelijemo z najljubšo omako in postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Tamara Lesinšek - Tastasty
* 340 gramov sladkega krompirja * 160 gramov koruzne moke * himalajska sol * 1 jajce
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.