Domača čokotela

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:
* pol avokada
* 125 g namočenih datljev
* 3 žlice nesladkanega kakava
* 3 žlice lešnikove moke
* ščepec soli
* preostala voda namočenih datljev 

OPIS POSTOPKA: Datlje pustimo namakati v vodi 4 ure. V električnem mešalniku zmiksamo pol avokada, narezane namočene datlje, kakav, lešnikovo moko, sol in 1dcl preostale vode namočenih datljev. Po potrebi ob miksanju postopoma dodajamo še preostalo vodo, dokler ne dobimo primerno goste tekoče zmesi. V pripravljen namaz lahko dodamo nadrobljene lešnike. Namaz hranimo v hladilniku. 

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek