Domač kinder country

Oceni objavo z 1 do 5:
(0)
Št. ocen: 0

SESTAVINE:

* 3 pesti ekspandirane pire
* 170 g temne čokolade
* 1 dl mleka
* 300 g marcarpone sira
* 100 g grškega jogurta
* 1 žlica medu

OPIS POSTOPKA: 85 g čokolade raztopimo nad soparo in zmešamo z 0,5 dl mleka. Čokolado vlijemo v manjši pekač (25 x 15 cm), nanjo posujemo piro in premešamo. Postavimo v hladilnik, da se strdi. Medtem pripravimo kremo. V posodi zmešamo mascarpone, grški jogurt in med ter kremo prelijemo čez prvo plast. Postavimo v hladilnik (najbolje kar čez noč) in naslednji dan na vrhnjo plast prilijemo še 85 g stopljene čokolade zmešane z o,5 dl mleka. Postavimo v hladilnik, da se čokolada strdi.

ČAS PRIPRAVE: 40 min + strjevanje
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Anja

 

 

 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek