Dimljen file brancina na mariniranem koromaču s solatko
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Dimljen file brancina na mariniranem koromaču s solatko

SESTAVINE 

Namaz:

* 60 g očiščenega dimljenega brancina

* 60 g smetanovega sirčka

* nasekljan koprc

* limonin sol

* himalajska sol

* poper

* oljčno olje


Solatka:

* 100g na lističe narazanega koromača

* 100 g pomarančnih filejev brez pešk

* gorčična semena

* akacijev med

* koprc in peteršilj

* himalajska sol

* poper

* očiščen file dimljenega brancina (približno 4 dag očiščenega na osebo)



OPIS POSTOPKA: Namaz: Nekaj lepih filejev pustimo za dekoracijo. Preostalega očiščenega brancina sesekljamo na fino. Dodamo smetanov sir, koprc, himalajsko sol, poper in olje. Zmešamo v namaz. Solatka: Koromač narežemo na tanke laske, dodamo fileje pomaranče, gorčična semena, med, koprc, himalajsko sol in poper. Narahlo premešano, da se sestavine prepojijo. Dekoriramo s semeni granatnega jaboljka, filejem brancina, motovilcem in popečeno kruhovo rezino.

ČAS PRIPRAVE: 30 min

RECEPT PRIPRAVILA: Dvor Jezeršek


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.