VIDEO: Domač veganski puding s piškoti
SESTAVINE:
* 500 ml sojinega napitka
* 20 g criollo kakava
* 40 g eritritola
* 2 jušni žlici koruznega škroba
* 90 g tebi ljube temne čokolade
* ščep himalajske soli
* burbonska vanilija ali vanilijev sladkor
* smetana za stepanje
* najljubše sadje
OPIS POSTOPKA:
500 ml sojinega napitka dodamo v posodo ter dodamo 20 g criollo kakava, 40 g eritritola, ščep himalajske soli in burbonsko vanilijo ali vanilijev sladkor. Dodamo še 3 jušne žlice škroba, ki jih predhodno zmešamo z manjšo količino sojinega napitka iz posode, da se ne naredijo grudice. vse skupaj kuhamo in ves čas mešamo z metlico, da preprečimo grudice ter dodamo 90 g temne čokolade. Kot prikazano naložimo v kozarčke ter poljubno okrasimo s sadjem.
ČAS PRIPRAVE: 15 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Anja Geč
Komentarji (0)