Čokoladni bananini browniji
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladni bananini browniji

Popolna sladica za vse ljubitelje čokolade in sočnih tekstur.
Ustvarite slastno doživetje s tem preprostim receptom za čokoladne brownije, kjer se združijo banane, kakav in temna čokolada. Čokoladni browniji so hitro pripravljeni in nadvse okusni.

SESTAVINE:
* 2 zreli banani
* 2 jajci
* 1 žlička vaniljevega ekstrakta
* 60g  temne čokolade v koščkih
* 40 g skodelica kakava v prahu
* 2 žlici agavinega sirupa/medu
* 1 žlička pecilnega praška
* 1 žlica kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 180°C. V mešalniku zmešamo banane, jajce, vaniljev ekstrakt, kakav v prahu, sladilo po izbiri, pecilni prašek in stopljeno kokosovo olje. Ko dobimo gladko zmes, dodamo temno čokolado narezano na koščke in z žlico rahlo premešamo. 
Maso vlijemo v pekač in pekač damo v pečico. Brownije pečemo 20-25 min. Brownije lahko postrežemo s sadjem ali sladoledom. 

RECEPT PRIPRAVILA: Alja Poharc

 

* 2 zreli banani * 2 jajci * 1 žlička vaniljevega ekstrakta * 60g  temne čokolade v koščkih * 40 g skodelica kakava v prahu * 2 žlici agavinega sirupa/medu * 1 žlička pecilnega praška * 1 žlica kokosovega olja  Pečico segrejemo na 180°C. V mešalniku zmešamo banane, jajce, vaniljev ekstrakt, kakav v prahu, sladilo po izbiri, pecilni prašek in stopljeno kokosovo olje. Ko dobimo gladko zmes, dodamo temno čokolado narezano na koščke in z žlico rahlo premešamo.  Maso vlijemo v pekač in pekač damo v pečico. Brownije pečemo 20-25 min. Brownije lahko postrežemo s sadjem ali sladoledom. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.