Čoko palačinke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čoko palačinke

1

SESTAVINE:

* 1 merica beljakovin (brez okusa, brez OH)

* 1 žlička esence vanilije

* 30g grobo mletega kokosa

* 10g kokosove moke

* 100g grškega jogurta brez maščov

* 2 žlički sladila Sugar sweet 1:10

* 10g nesladkanega kakava

* 1 jajca

* 7 žlic vode


PRELIV

* 50g zmrznjenih jagod

* 10g temne čokolade Cavalier



OPIS POSTOPKA: Vse sestavine zmešamo v skodelici. Segrejemo non-stick ponev in nato na majhnem ognju pečemo palačinke (maso z žlico apliciramo na ponev). Ko so tudi z zgornje strani skoraj pečene jih previdno obrnemo in pečemo še minuto ali dve na drugi strani. Čez palačinke lahko prelijemo vroče jagode in temno čokolado narezano na koščke.



ČAS PRIPRAVE: 15 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Fit and Sweet


,* 1 merica beljakovin (brez okusa, brez OH) ,* 1 žlička esence vanilije ,* 30g grobo mletega kokosa ,* 10g kokosove moke ,* 100g grškega jogurta brez maščov ,* 2 žlički sladila Sugar sweet 1:10 ,* 10g nesladkanega kakava ,* 1 jajca ,* 7 žlic vode ,PRELIV ,* 50g zmrznjenih jagod ,* 10g temne čokolade Cavalier , , Vse sestavine zmešamo v skodelici. Segrejemo non-stick ponev in nato na majhnem ognju pečemo palačinke (maso z žlico apliciramo na ponev). Ko so tudi z zgornje strani skoraj pečene jih previdno obrnemo in pečemo še minuto ali dve na drugi strani. Čez palačinke lahko prelijemo vroče jagode in temno čokolado narezano na koščke.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

vika

Recepti z manj mastnimi ali nemastnimi sestavinami nimajo kaj iskati v rubriki LCHF še manj pa Keto. Tu je bistvo ravno to, da je veliko maščob.