Bučkini rjavčki
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučkini rjavčki

SESTAVINE:

* 1/2 cup masla oz. kokosovega olja

* 1/4 cup rjavega sladkorja oz. zdravega sladila

* 1/4 cup sladkorja

* 1/4 cup smetane

* 2 čž mandljevega ekstrata

* 2 cup drobno naribanih bučnic

* 1 cup pirine moke

* 1 cup bele moke

* 1/2 cup kakavovega prahu

*1 čž himalajske soli

* 1/2 čž pecilnega praška


Za namaz:

* 2 cups mletega sladkorja oz. zdravega sladila

* 2 jž kakavovega prahu

* 4 jž mleka (ovseno mleko)

* 2 jž kokosovega olja

Cup-si in žličke, so originalne ameriške merske enote.



OPIS POSTOPKA: Maslo kremasto stepemo s sladkorjem, dodamo mandljev ekstrakt, smetano in premešamo. Dodamo naribane bučke in premesamo. Suhe sestavine dobro premešamo in jih dodamo bučkini zmesi. Premešamo, napolnimo s peki papirjem obložen pekač in spečemo, Pečemo cca 25-30 minut na 170°C. Krema: Vse sestavine dobo premešamo in premažem ohlajen biskvit. Narežemo na poljubno velike koščke.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut, peka cca 30 minut

RECEPT PRIPRAVILA: Uršula Majhen  


,* 1/2 cup masla oz. kokosovega olja ,* 1/4 cup rjavega sladkorja oz. zdravega sladila ,* 1/4 cup sladkorja ,* 1/4 cup smetane ,* 2 čž mandljevega ekstrata ,* 2 cup drobno naribanih bučnic ,* 1 cup pirine moke ,* 1 cup bele moke ,* 1/2 cup kakavovega prahu ,*1 čž himalajske soli ,* 1/2 čž pecilnega praška , Maslo kremasto stepemo s sladkorjem, dodamo mandljev ekstrakt, smetano in premešamo. Dodamo naribane bučke in premesamo. Suhe sestavine dobro premešamo in jih dodamo bučkini zmesi. Premešamo, napolnimo s peki papirjem obložen pekač in spečemo, Pečemo cca 25-30 minut na 170°C. Krema: Vse sestavine dobo premešamo in premažem ohlajen biskvit. Narežemo na poljubno velike koščke.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.