Buča hokaido v pečici
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Buča hokaido v pečici

SESTAVINE:
buča hokaido

OPIS POSTOPKA: Bučo narežemo na poljubne manjše ali večje kose in pečemo v predhodno segreti pečici na 180 – 200°C ,30-45 minut (odvisno od velikosti in temperature) v ožjem večjem pekaču, ki smo ga pokrili s peki papirjem. Po želji lahko bučo začinite, ni pa potrebno, ker je sama po sebi sladka. Poleg si lahko postrežete rdeči radič s česnom. Meni osebno paše tudi pečena zelenjava v voku, ki jo malo podušim in uživam kot omako.  

ČAS PRIPRAVE: 50 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat

* buča hokaido  Bučo narežemo na poljubne manjše ali večje kose in pečemo v predhodno segreti pečici na 180 – 200°C ,30-45 minut (odvisno od velikosti in temperature) v ožjem večjem pekaču, ki smo ga pokrili s peki papirjem. Po želji lahko bučo začinite, ni pa potrebno, ker je sama po sebi sladka. Poleg si lahko postrežete rdeči radič s česnom. Meni osebno paše tudi pečena zelenjava v voku, ki jo malo podušim in uživam kot omako.  
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.