Vitamin D3+K2 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
VIDEO: Browniji s kakijem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Browniji s kakijem

Vsem dobro znani čokoladni browniji – tokrat v jesenski različici – z dodanimi kakiji in ščepcem cimeta za tisto pravo, čarobno noto dišeče jeseni. 

SESTAVINE:
 * 250 g masla
 * 240 g temne čokolade
 * 200 g kokosovega sladkorja
 * ščep cejlonskega cimeta
 * 4 jajca
 * 2 kakija
 * 160 g moke
 * 80 g presnega kakava v prahu
 * ščep soli 

OPIS POSTOPKA: Temno čokolado in kokosov sladkor raztopimo v toplem maslu in malenkost počakamo, da se mešanica ohladi. V stopljeno mešanico (kokosov sladkor se ne bo raztopil do konca, a nič za to) damo cimet, sol in postopoma po eno jajce, kar pomeni, da z metlico postopoma dobro vmešamo vsakega posebej. Dodamo olupljena in na kocke narezana kakija.
 Nazadnje skozi cedilnik presejemo moko in kakav in gladko zmešamo.
 Testo vlijemo v namaščen pekač in pečemo približno 40 minut pri 175 °C.
 Jesenske brownije postrežemo tople ali hladne.
 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar.
Top hiti