Bounty sladoledne tablice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bounty sladoledne tablice

SESTAVINE:
* 1 konzerva kokosove kreme
* 2 merici beljakovin v prahu (okus kokos ali vanilija)
* 1-2 lončka kokosa (količina po želji)
* 1 Malincina temna čokolada

OPIS POSTOPKA: V posodi zmešamo kokosovo kremo (pred tem hranjeno v hladilniku), nastrgan kokos in beljakovine v prahu. Sestavine dobro premešamo in jih nadevamo v pekač ali silikonski model (izberemo takšnega, da ustreza velikosti željenih sladolednih tablic). Za nekaj ur maso zamrznemo. 
Nato jo vzamemo iz zamrzovalnika in narežemo na tablice (nož lahko potopimo v vročo vodo za lažje rezanje). Medtem na sopari stopimo Malincino temno čokolado in sladoledne tablice oblijemo s čokolado. 


ČAS PRIPRAVE: 20 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

* 1 konzerva kokosove kreme * 2 merici beljakovin v prahu (okus kokos ali vanilija) * 1-2 lončka kokosa (količina po želji) * 1 Malincina temna čokolada  V posodi zmešamo kokosovo kremo (pred tem hranjeno v hladilniku), nastrgan kokos in beljakovine v prahu. Sestavine dobro premešamo in jih nadevamo v pekač ali silikonski model (izberemo takšnega, da ustreza velikosti željenih sladolednih tablic). Za nekaj ur maso zamrznemo.  Nato jo vzamemo iz zamrzovalnika in narežemo na tablice (nož lahko potopimo v vročo vodo za lažje rezanje). Medtem na sopari stopimo Malincino temno čokolado in sladoledne tablice oblijemo s čokolado. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.